A JÓ HÍRLEVÉL 90%-BAN AD, ÉS CSAK 10%-BAN KÉR!

Az eDirect hírlevél-küldő rendszer nem igényel programozói tudást. Segítségével egyszerűen hozhat létre hírlevél csoportokat, kiküldött hírleveleit nyomon követheti, a statisztikákat pedig egyszerűen lekérdezheti!

Hírlevél menedzsment szolgáltatásEngedje meg, hogy felajánljuk segítségünket, és hozzájárulhassunk partner- illetve ügyfélorientált vállalkozása sikeréhez!


Rendelje meg a vállalkozásának és igényeinek leginkább megfelelő eDirect hírlevél csomagunkat, és kiegészítő szolgáltatásként igényelje mellé hírlevél-menedzsment szolgáltatásunkat is! Így mi az Ön iránymutatásai alapján elkészítjük és kézbesítjük személyreszabott hírleveleit!
 


Hírlevél menedzsment szolgáltatásunk költsége:

A szolgáltatás havidíja: 4000 Ft + ÁFA / hó

Az összeg tartalmazza havonta 4 db hírlevél elkészítését, és azok tetszőleges számú kiküldését.A megadott mennyiség feletti igény esetén ügyfeleinknek lehetőséget biztosítunk további hírlevelek elkészítésének és kézbesítésének megrendelésére is.

Ebben az esetben a hírlevél egységára: 1500 Ft + ÁFA / db
Minden bizonnyal Ön kiváló és tájékozott szakember, így tisztában van azzal is, hogy:

Partnerei, ügyfelei kulcsszerepet töltenek be vállalkozása sikerében!

Ahhoz, hogy cége kiegyensúlyozottan és hosszútávon biztonsággal működhessen, elengedhetetlenül fontos, hogy partnereit, ügyfeleit rugalmasan és naprakészen tájékoztassa vállalkozása aktualitásairól: legyen szó akciókról vagy más fontos információkról!


Mint oly sokan, bizonyára Ön is állandó időzavarral és kapacitáshiánnyal küzd, így  sajnálatos módon előfordulhat, hogy az aktuális hírlevelek elkészítése a fontos teendők listáján egyre kisebb prioritást élvez.


Habár felelős vezetőként Ön nagyon jól tudja, hogy a jól időzített és megfelelő tartalommal felruházott hírlevelek fontosak, és meghatározó módon járulhatnak hozzá vállalkozása sikeréhez, mégis előfordulhat, hogy a hírlevelek tervezése és kézbesítése, mint feladat  a kevésbé lényeges teendők listáját gyarapítja...
 


Feliratkozói lista importja és exportja egy gombnyomással az eDirect-ben!

A hírlevélre fel- és leiratkozók listáját egy kattintással importálhatja/exportálhatja szolgáltatásunkon belül, így Ön igényeihez mérten könnyedén szerkesztheti, módosíthatja, illetve törölheti ügyfelei adatait.
Bizalomépítés potenciális ügyfelek esetében

Termékeinek, szolgáltatásainak értékesítése előtt fontos, hogy Ön és szolgáltatása/terméke bizalmat keltsen. Ezt könnyedén elérheti az eDirect heti vagy havi hírlevelének kézbesítésével.
Korlátlan számú lista és korlátlan számú feliratkozó

Az eDirect nem limitálja sem a feliratkozók számát, sem az elkészíthető/lekérhető listák mennyiségét.
Adatbiztonság az eDirect használata során

Az adatbiztonság és a jogi biztonság kedvéért olvasói dupla megerősítéses feliratkozással kerülhetnek az Ön hírlevél listájára. Nem elegendő feliratkozniuk, az adatbiztonság érdekében feliratkozási szándékukat meg is kell erősíteniük.