A JÓ HÍRLEVÉL 90%-BAN AD, ÉS CSAK 10%-BAN KÉR!

Az eDirect hírlevél-küldő rendszer nem igényel programozói tudást. Segítségével egyszerűen hozhat létre hírlevél csoportokat, kiküldött hírleveleit nyomon követheti, a statisztikákat pedig egyszerűen lekérdezheti!

eDirect KOMFORT csomag


Minden hónapban 15.000 db hírlevél MOST havi 5.000 Ft + ÁFA (+ 5.000 Ft egyszeri díj) összegért!

eDirect KOMFORT csomagunkat induló, de folyamatosan bővülő ügyfélkörrel rendelkező kisvállalkozások figyelmébe ajánljuk.

Ha Önnek fontosak partnerkapcsolatai, és kiemelt jelentőséget tulajdonít annak, hogy a friss akciókról, aktuális ajánlatokról mindig naprakészen tájékoztassa ügyfeleit, eDirect KOMFORT csomagunk garantáltan segítségére lesz céljai elérésében!

Az eDirect KOMFORT csomaggal Ön havi 5.000 Ft + ÁFA (+ 5.000 Ft egyszeri díj) összegért minden hónapban 15.000 db hírlevelet küldhet ügyfeleinek!


Tudta Ön?


Hírlevelei nagyobb eredménnyel érnek célban, ha megszemélyesíti azokat!

Az eDirect segít Önnek, hogy partnerei úgy érezzék, Ön név szerint számol velük, emlékszik rájuk, ajánlata, mondani valója személyre szabottan Nekik szól, Őket érdekelheti!

Ehhez ajánljuk Önnek az eDirect megszólító linkjét, melynek alkalmazásával egy gombnyomással személyesebbé varázsolhatja hírleveleit!

eDirect KOMFORT

Induló, de növekvő ügyfélkörrel rendelkező kisvállalkozások figyelmébe ajánljuk
eDirect KOMFORT
csomagunkat.

15.000 db hírlevél/hó
5.000 Ft + ÁFA/hó

eDirect MIDI

Ha vállalkozása közepes forgalommal bír, ugyanakkor meghatározó ügyfélállománnyal rendelkezik, és fontos Önnek, hogy partnerei időben tájékozódjanak  vállalkozása aktualitásairól, az Ön kiemelt szolgálatába állítjuk eDirect MIDI csomagunkat.

30.000 db hírlevél/hó 8.000 Ft + ÁFA/hó

eDirect PLUSZ

Dinamikusan fejlődő, nagy ügyfélforgalmú közép- és nagyvállalkozások esetében ajánljuk
eDirect PLUSZ
csomagunkat.

50.000 db hírlevél/hó 14.000 Ft + ÁFA/hó

eDirect EXTRA

Olyan közép- és nagyvállalkozások figyelmébe ajánljuk eDirect EXTRA csomagunkat, ahol a vállalkozás működéséhez elengedhetetlenül fontos, hogy a partnerek, ügyfelek folyamatosan és komplex módon tájékozottak és naprakészek legyenek.

100.000 db hírlevél/hó 25.000 Ft + ÁFA/hó