A JÓ HÍRLEVÉL 90%-BAN AD, ÉS CSAK 10%-BAN KÉR!

Az eDirect hírlevél-küldő rendszer nem igényel programozói tudást. Segítségével egyszerűen hozhat létre hírlevél csoportokat, kiküldött hírleveleit nyomon követheti, a statisztikákat pedig egyszerűen lekérdezheti!

Bemutató

Ön megtervezi

az eDirect elküldi!

Felhasználóbarát program

Az eDirect felhasználói felülete egyszerű és könnyen alkalmazható. Kevés idő- és energia ráfordítással otthonosan mozoghat a hírlevelek szerkesztésében, statisztikák lekérdezésében, ügyfelek adatainak karbantartásában.

Könnyen alkalmazható szerkesztő felület angolul is

Az eDirect hírlevélküldő szoftver angol nyelven is rendelkezésre áll.

Egyszerű és gyors hírlevél szerkesztés

Az eDirectben tetszőlegesen hozhat létre hírlevelet, szerkeszthet igényei szerint. Készíthet táblázatokat, képeket illeszthet be és formázhat szöveget, valamint formázatlan és formázott szöveget is beszúrhat Microsoft Office Word programból.

Egyedi arculatú hírlevelek

Az eDirect segít saját kivitelezésű, cégarculatot tükröző hírleveleinek kivitelezésében! Elképzeléseinek csak a fantáziája szab határt… …vagy még az sem, hiszen ha kifogyott az ötletekből, kérheti munkatársaink segítségét!

Névre szóló hírlevél

Hírlevelei nagyobb eredménnyel érnek célban, ha névre szólóak. Az eDirect megszólító linkje automatikusan személyessé teszi hírleveleit, így partnerei úgy érzik, emlékszik rájuk, ajánlata személyre szabott.

Időzíthető levélküldés

Hírleveleinek kézbesítési időpontja az eDirectben percnyi pontossággal megadható.

Naprakész címadatbázis

A címzettek kezelése egy gombnyomás az eDirectben. A hírlevélre fel- és leiratkozók listája exportálható, importálható szoftverünkben, így könnyen és gyorsan módosíthatja címadatbázisát.

Korlátlan számú feliratkozó

Az eDirect nem limitálja a feliratkozók számát. Hírlevelei tetszőleges számú közönséghez juthatnak el.

Korlátlan számú hírlevélcsoport

Rendszerezze igényei szerint ügyfeleit csoportokba, ezzel hatékony célcsoport elérést biztosít.

Adatbiztonság az eDirect használata során

Adat- és jogi biztonság kedvéért olvasói dupla megerősítéssel kerülhetnek fel hírlevél listára. Nem elegendő feliratkozniuk, feliratkozási szándékukat meg is kell erősíteniük.

Leiratkozás egyszerűen

A beilleszthető leiratkozási link használatával, az olvasónak csak egy kattintás és a hírlevél szoftver automatikusan törli a címlistából.

XXI. század – a statisztikák jegyében

Igényeinek megfelelően kérhet statisztikai adatokat, ezek megmutatják a feliratkozók számát, a levelek olvasottságát.

Bizalomépítés

Egy vállalkozás sikerének lényeges eleme az ügyfelekkel való rendszeres kapcsolattartás. Erre a legegyszerűbb megoldás a hírlevél.

eDirect KOMFORT

Induló, de növekvő ügyfélkörrel rendelkező kisvállalkozások figyelmébe ajánljuk
eDirect KOMFORT
csomagunkat.

15.000 db hírlevél/hó
5.000 Ft + ÁFA/hó

eDirect MIDI

Ha vállalkozása közepes forgalommal bír, ugyanakkor meghatározó ügyfélállománnyal rendelkezik, és fontos Önnek, hogy partnerei időben tájékozódjanak  vállalkozása aktualitásairól, az Ön kiemelt szolgálatába állítjuk eDirect MIDI csomagunkat.

30.000 db hírlevél/hó 8.000 Ft + ÁFA/hó

eDirect PLUSZ

Dinamikusan fejlődő, nagy ügyfélforgalmú közép- és nagyvállalkozások esetében ajánljuk
eDirect PLUSZ
csomagunkat.

50.000 db hírlevél/hó 14.000 Ft + ÁFA/hó

eDirect EXTRA

Olyan közép- és nagyvállalkozások figyelmébe ajánljuk eDirect EXTRA csomagunkat, ahol a vállalkozás működéséhez elengedhetetlenül fontos, hogy a partnerek, ügyfelek folyamatosan és komplex módon tájékozottak és naprakészek legyenek.

100.000 db hírlevél/hó 25.000 Ft + ÁFA/hó